1324926.jpg

Pitkästä aikaa... Sivut on vihdoinkin päivitetty uuden vuoden tasalle.

Tico muutti vuoden vaihteessa vanhemmilleni maalle. Astan ja Ticon välit kuumenivat niin pahasti, että päätin helpottaa tilannetta viemällä Ticon hoitoon. Molemmat koirat haastelevat, eikä kumpikaan tunnu luovuttavan. Suuren kokoeron takia päätin erottaa ne ennen kuin mitään pahempaa ehtii sattua. Tico saa nyt viettää rentouttavaa elämää 'mummulassa'.

Röllin kanssa suunnitellaan seuraavia näyttelyitä kevätkesälle. Ja tietenkin heinäkuulle, josta eteenpäin metsästetään 'sitä viimeistä sertiä'. Kevätkausi näytellään vielä ainakin nuorten luokassa ja katsotaan mitä tuleman pitää.

Astalla oli ensimmäinen juoksu tammi-helmikuun vaihteessa. Likka oli selvästi vähän ihmeissään uudesta tilanteesta, mutta kukapa ei olisi. Rölli oli pari pahinta päivää hoidossa vanhemmillani ja loppuaika menikin hyvin molemmilta yhdessä. Onneksi kokoeroa on niin paljon, ettei astuminen onnistu...kop kop kop. 

Astan kanssa ollaan purutreeneistä tauolla ja harjoitellaan tottista tulevaisuudeen BHta silmällä pitäen. Kotona keskenään liikkeet alkaa pikkuhiljaa sujua, mutta pienikin häiriö pistää pään sekaisin. Seuraavaksi keskitymme maahanmenon ja istumisen nopeuttamiseen lelun avulla sekä seuraamiseen ulkona. Tänään treenattiin sisällä narupallon avulla leikkimistä ja siitä nopeaa istumista ja taas leikillä palkkaamista jne. Leikkiminen sujui hyvin, mutta istumista täytyy tosiaan harjoitella. Torstaina mennään reeneihin, jossa aion ottaa perusasentoa siitä lelulla palkkaamista. Jos menee hyvin, niin ehkä jopa pari askelta seuraamista sen jälkeen ja seuraavalla kerralla jatketaan siitä.

1324925.jpg

Asta 10 kk.