Kauhea tarve päivittää kotisivuja ajoi lopulta tähän, oma blogi oli luotava!

Tämän blogin tarkoituksena on kertoa, jos ei muille, niin itselleni mitä koirien kanssa touhuan. Yritän välttää turhanpäiväisiä löpinöitä ;) ja keskittyä kertomaan treenien suunnittelusta ja itse treeneistä Astan kanssa, sekä näyttelytouhuista Röllin kanssa. Idean treeniblogiin sain ensimmäisen kerran lukiessani hollanninpaimenkoira Iineksen blogia.

Tänään aamulla kävin kaikkien koirien kanssa pitkällä metsälenkillä, mikä oliskaan sen parempaa. Ei reenattu, eikä näytelty. Oltiin vaan.

Iltapäivällä käytiin tekemässä Astan ja yhden hiipparin pahiskoirien kanssa toinen metsälenkki. Tarkoitus ei ole testata, miten kauan Asta jaksaa ennen kuin väsyy. ;) Likka nauttii metsässä liikkumisesta ja touhuamisesta, joten mikäs siinä. Loppu päivä pyhitettiin sitten ihan vaan syömiselle ja lepäämiselle. Huomenna onkin luvassa pitkät pätkät autossa istumista. Olen nimittäin talkoissa Royal Dogs ry:n Match Showssa ja sen jälkeen riennän Vammalan Palveluskoiraharrastajien kokoukseen. Koirat ajattelin ottaa mukaan autoon istumaan ja mätsäriä ihmettelemään.